Doğru nefes ve sağlıklı yaşam

Doğru nefes ve sağlıklı yaşam

Sürekli kaygı hali ve eşlik eden endişe (anksiyete) günlük yaşamımızın kaçınılmaz bir parçası haline geldi. Stresle başa çıkmanın çok farklı yöntemleri olduğunu akıldan çıkarmadan, doğru nefes alma üzerinde yoğunlaşmak hiç de yanlış adım olmayacaktır. Düzenli ve sağlıklı uyku kadar, stres yönetimi ve kaygı bozukluklarında nefes almayı bilmek de son derece önemlidir. İhmal etmeyin ve mutlaka doğru nefes teknikleri için uzman desteği isteyin.

REM PSİKOLOJİ OLARAK…

Derin çözümlemelere gereksinim duyan çaresizlik duygusunun ancak kendinizi ve çevrenizi daha iyi tanımak ve içsel kaynaklarınızı keşfedip etkin biçimde kullanmakla giderilebileceğini çok iyi biliyoruz.

Psikoterapi hizmetinin bir öğrenme süreci olduğunun bilinciyle insan kişiliğine dair sistematik bilgilere dayanan psikolojik metotlar kullanıyoruz.

Alan deneyimi olan dinamik bir ekiple kurduğumuz REM Psikoloji Atölyesi’nde; Yetişkin, Çocuk ve Ergen Danışmanlığı, Çift ve Aile Terapisi alanlarında faaliyet gösteriyoruz.

“Kendisiyle ve geçmişiyle yüzleşebilmiş, içsel dinamiklerini dengeli bir yapıya kavuşturmuş, kendini onaylayan mutlu bireyler” sloganıyla hizmet vermeyi sürdüreceğiz.