Çocuğum çok yaramaz acaba hiperaktif mi?

Okul öncesi dönemde çocuklar hareketli olur ve enerjilerini bir şekilde harcamak isterler. Ergenlik dönemindeki çocuklar ise; düzensiz, dağınık ve otoriteye karşı gelme eğilimi gösterebilirler. Bu davranışlar, dürtü kontrol bozukluğu ya da hiperaktif olduklarını göstermez, Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu (DEHB), ciddi ve uzun sürebilen bir terapi ve gerektiğinde ilaç tedavisi gerektirebileceği için, uzman birinin bu tanıyı koyması çok önemlidir. Lütfen tanı koyarken dikkatli olun. Mutlaka uzman desteğine başvurun.

REM PSİKOLOJİ OLARAK…

Derin çözümlemelere gereksinim duyan çaresizlik duygusunun ancak kendinizi ve çevrenizi daha iyi tanımak ve içsel kaynaklarınızı keşfedip etkin biçimde kullanmakla giderilebileceğini çok iyi biliyoruz.

Psikoterapi hizmetinin bir öğrenme süreci olduğunun bilinciyle insan kişiliğine dair sistematik bilgilere dayanan psikolojik metotlar kullanıyoruz.

Alan deneyimi olan dinamik bir ekiple kurduğumuz REM Psikoloji Atölyesi’nde; Yetişkin, Çocuk ve Ergen Danışmanlığı, Çift ve Aile Terapisi alanlarında faaliyet gösteriyoruz.

“Kendisiyle ve geçmişiyle yüzleşebilmiş, içsel dinamiklerini dengeli bir yapıya kavuşturmuş, kendini onaylayan mutlu bireyler” sloganıyla hizmet vermeyi sürdüreceğiz.