Çocuklarda yaratıcı düşünce

Çocuklarımızın yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmeleri, bolca oyun ve eğitici çalışmalar yapmaları, birbirinden etkili grup çalışmalarıyla eğlenmeleri kişilik gelişiminde ve sağlıklı birer yetişkin olmalarında son derece önemlidir. Oyun terapileri, çocuklarımızın yaratıcı düşüncelerini destekleyerek tüm yaşamları boyunca son derece sağlıklı psikolojiye sahip birer yetişkin olmalarını sağlayıcı en iyi yöntemlerdir. Çocuklarınızı oyun terapileriyle destekleyin.

REM PSİKOLOJİ OLARAK…

Derin çözümlemelere gereksinim duyan çaresizlik duygusunun ancak kendinizi ve çevrenizi daha iyi tanımak ve içsel kaynaklarınızı keşfedip etkin biçimde kullanmakla giderilebileceğini çok iyi biliyoruz.

Psikoterapi hizmetinin bir öğrenme süreci olduğunun bilinciyle insan kişiliğine dair sistematik bilgilere dayanan psikolojik metotlar kullanıyoruz.

Alan deneyimi olan dinamik bir ekiple kurduğumuz REM Psikoloji Atölyesi’nde; Yetişkin, Çocuk ve Ergen Danışmanlığı, Çift ve Aile Terapisi alanlarında faaliyet gösteriyoruz.

“Kendisiyle ve geçmişiyle yüzleşebilmiş, içsel dinamiklerini dengeli bir yapıya kavuşturmuş, kendini onaylayan mutlu bireyler” sloganıyla hizmet vermeyi sürdüreceğiz.